Uitbreiding Verderflex iDura assortiment van Verder Liquids: Nieuwe toevoegingen

Uitbreiding Verderflex iDura assortiment van Verder Liquids: Nieuwe toevoegingen

Uitbreiding Verderflex iDura assortiment van Verder Liquids: Nieuwe toevoegingen

Verder Liquids, een toonaangevende leverancier van doseer- en pompoplossingen, heeft onlangs aangekondigd dat ze hun Verderflex iDura-assortiment uitbreiden met nieuwe toevoegingen. Deze uitbreiding is een belangrijke stap voorwaarts voor het bedrijf en biedt klanten nog meer mogelijkheden en oplossingen voor hun doseerbehoeften.

Wat is Verderflex iDura?

Verderflex iDura is een reeks slangenpompen die speciaal zijn ontworpen voor nauwkeurige en betrouwbare doseringstoepassingen. Deze pompen maken gebruik van een peristaltisch pompprincipe, waarbij een flexibele slang wordt samengedrukt en ontspannen om vloeistoffen te verplaatsen. Dit maakt de Verderflex iDura-pompen ideaal voor het doseren van een breed scala aan vloeistoffen, waaronder chemicaliën, additieven, en zelfs abrasieve en corrosieve stoffen.

De nieuwe toevoegingen

Met de uitbreiding van het Verderflex iDura-assortiment voegt Verder Liquids verschillende nieuwe modellen en functies toe aan hun bestaande productlijn. Deze nieuwe toevoegingen zijn ontwikkeld om aan de groeiende vraag van klanten te voldoen en om nog meer flexibiliteit en prestaties te bieden.

1. Nieuwe modellen

Verder Liquids introduceert verschillende nieuwe modellen Verderflex iDura-pompen, waaronder:

  • Verderflex iDura 15
  • Verderflex iDura 25
  • Verderflex iDura 35

Deze nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van verschillende industrieën te voldoen. Of het nu gaat om een kleine doseringstoepassing of een grotere industriële toepassing, Verder Liquids heeft nu een Verderflex iDura-pomp die aan de eisen voldoet.

2. Verbeterde prestaties

Naast de nieuwe modellen heeft Verder Liquids ook de prestaties van het Verderflex iDura-assortiment verbeterd. De pompen zijn nu in staat om nog nauwkeuriger en consistenter te doseren, waardoor klanten een betere controle hebben over hun doseerprocessen. Bovendien zijn de pompen uitgerust met geavanceerde functies, zoals een intuïtief bedieningspaneel en een geïntegreerd alarmsysteem, om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en de downtime te minimaliseren.

Voordelen van Verderflex iDura

De uitbreiding van het Verderflex iDura-assortiment biedt klanten verschillende voordelen, waaronder:

  • Nauwkeurige dosering: De Verderflex iDura-pompen bieden een hoge doseringsnauwkeurigheid, waardoor klanten de gewenste hoeveelheid vloeistof kunnen doseren zonder verspilling.
  • Betrouwbaarheid: Dankzij het peristaltische pompprincipe zijn de Verderflex iDura-pompen betrouwbaar en hebben ze een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen slijtage en corrosie, waardoor ze geschikt zijn voor veeleisende omgevingen.
  • Flexibiliteit: Met de verschillende modellen en capaciteiten kunnen klanten de Verderflex iDura-pomp kiezen die het beste past bij hun specifieke behoeften. Dit zorgt voor een optimale prestatie en efficiëntie.
  • Gebruiksvriendelijkheid: De Verderflex iDura-pompen zijn eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Ze zijn voorzien van een intuïtief bedieningspaneel en vereisen minimale training voor gebruik.

Conclusie

Met de uitbreiding van het Verderflex iDura-assortiment biedt Verder Liquids klanten nog meer mogelijkheden en oplossingen voor hun doseerbehoeften. De nieuwe modellen en verbeterde prestaties zorgen voor nauwkeurige dosering, betrouwbaarheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Klanten kunnen nu profiteren van een breed scala aan Verderflex iDura-pompen die aan hun specifieke eisen voldoen. Als u meer wilt weten over de uitbreiding van het Verderflex iDura-assortiment, kunt u terecht op de bron van dit nieuws.

Post onderwerpen