Parker lanceert NX8xHM voor elektrohydraulische laagspanningspompen

Parker lanceert NX8xHM voor elektrohydraulische laagspanningspompen

Parker lanceert NX8xHM voor elektrohydraulische laagspanningspompen

Parker lanceert NX8xHM voor elektrohydraulische laagspanningspompen

Parker Hannifin, wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën, heeft onlangs de lancering aangekondigd van de NX8xHM-serie voor elektrohydraulische laagspanningspompen. Deze nieuwe serie pompen biedt geavanceerde prestaties en betrouwbaarheid voor een breed scala aan toepassingen in de industrie.

Geavanceerde prestaties en betrouwbaarheid

De NX8xHM-serie is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar efficiënte en betrouwbare hydraulische systemen in de industrie. Met een vermogensbereik van 1,5 kW tot 7,5 kW bieden deze pompen een hoge energie-efficiëntie en een uitstekende betrouwbaarheid.

De pompen zijn uitgerust met een geavanceerde regelaar die zorgt voor een nauwkeurige en responsieve regeling van de hydraulische druk en stroom. Dit zorgt voor een optimale prestatie en efficiëntie van het systeem, waardoor energie wordt bespaard en de productiviteit wordt verhoogd.

Breed scala aan toepassingen

De NX8xHM-serie is geschikt voor een breed scala aan toepassingen in de industrie, waaronder machinegereedschappen, spuitgietmachines, persen, transportbanden en hydraulische systemen voor mobiele apparatuur. De pompen kunnen worden geïntegreerd in bestaande systemen of worden gebruikt voor nieuwe installaties.

De pompen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van verschillende toepassingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder enkele en dubbele pompuitvoeringen, en kunnen worden aangepast aan de behoeften van de klant.

Voordelen van de NX8xHM-serie

De NX8xHM-serie biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele hydraulische pompen:

  • Verbeterde energie-efficiëntie: De geavanceerde regelaar optimaliseert het energieverbruik, waardoor energie wordt bespaard en de operationele kosten worden verlaagd.
  • Betrouwbaarheid: De pompen zijn ontworpen en getest om betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen, zelfs onder zware bedrijfsomstandigheden.
  • Precieze regeling: De geavanceerde regelaar zorgt voor een nauwkeurige en responsieve regeling van de hydraulische druk en stroom, waardoor de prestaties van het systeem worden geoptimaliseerd.
  • Flexibiliteit: De pompen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant en kunnen worden geïntegreerd in bestaande systemen.

Case study: Toepassing in machinegereedschappen

Een voorbeeld van een toepassing van de NX8xHM-serie is in machinegereedschappen. Machinegereedschappen vereisen een betrouwbare en nauwkeurige hydraulische regeling voor optimale prestaties.

Door gebruik te maken van de NX8xHM-serie kunnen machinegereedschappen profiteren van de geavanceerde regelaar en energie-efficiëntie van de pompen. Dit resulteert in een hogere productiviteit, lagere operationele kosten en verbeterde kwaliteit van het eindproduct.

Conclusie

De lancering van de NX8xHM-serie door Parker Hannifin biedt geavanceerde prestaties en betrouwbaarheid voor elektrohydraulische laagspanningspompen. Met een breed scala aan toepassingen en verschillende voordelen ten opzichte van traditionele pompen, is deze serie een uitstekende keuze voor de industrie.

Of het nu gaat om machinegereedschappen, spuitgietmachines, persen of hydraulische systemen voor mobiele apparatuur, de NX8xHM-serie kan voldoen aan de specifieke eisen van elke toepassing. Met verbeterde energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en precieze regeling, kunnen bedrijven profiteren van lagere operationele kosten en verbeterde productiviteit.

Meer informatie over de NX8xHM-serie is te vinden op de website van Parker Hannifin.

Post onderwerpen