KNF introduceert vier nieuwe compacte pompseries

Gepubliceerd op / KNF introduceert vier nieuwe compacte pompseries

KNF introduceert vier nieuwe compacte pompseries

KNF introduceert vier nieuwe compacte pompseries

KNF introduceert vier nieuwe compacte pompseries

KNF, een toonaangevende fabrikant van membraanpompen, heeft onlangs vier nieuwe compacte pompseries geïntroduceerd. Deze nieuwe pompen bieden een breed scala aan toepassingen en zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende industrieën.

De vier nieuwe pompseries

De vier nieuwe pompseries van KNF zijn:

  • Series NMP 03
  • Series NMP 06
  • Series NMP 10
  • Series NMP 13

Kenmerken en voordelen

Elke pompserie heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen:

Series NMP 03

De NMP 03-serie is de kleinste en meest compacte serie in het assortiment. Deze pompen zijn ideaal voor toepassingen waar ruimte beperkt is. Ze bieden een hoge prestatie in verhouding tot hun formaat en zijn geschikt voor zowel vloeistoffen als gassen.

Series NMP 06

De NMP 06-serie is iets groter dan de NMP 03-serie, maar nog steeds zeer compact. Deze pompen zijn ontworpen voor toepassingen waar een hogere doorstroming vereist is. Ze bieden een uitstekende betrouwbaarheid en zijn geschikt voor gebruik in medische apparatuur, analytische instrumenten en meer.

Series NMP 10

De NMP 10-serie is een veelzijdige pompserie die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Deze pompen bieden een hoge druk- en vacuümcapaciteit en zijn ideaal voor gebruik in laboratoria, milieumetingen en industriële processen.

Series NMP 13

De NMP 13-serie is de grootste pompserie in het assortiment. Deze pompen bieden een zeer hoge doorstroming en zijn geschikt voor veeleisende toepassingen zoals chemische verwerking en farmaceutische productie. Ze zijn ook bestand tegen agressieve media en kunnen worden gebruikt in omgevingen met hoge temperaturen.

Toepassingen

De nieuwe pompseries van KNF kunnen worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder:

  • Medische en laboratoriumtechnologie
  • Chemische en farmaceutische industrie
  • Voedsel- en drankindustrie
  • Milieumetingen
  • Automatiseringstechnologie

Deze pompen kunnen worden ingezet voor taken zoals het verpompen van vloeistoffen, het genereren van vacuüm, het doseren van gassen en het afvoeren van afvalstoffen.

Conclusie

Met de introductie van de vier nieuwe compacte pompseries biedt KNF een breed scala aan oplossingen voor verschillende industrieën. Deze pompen zijn ontworpen met specifieke kenmerken en voordelen om aan de behoeften van elke toepassing te voldoen. Of het nu gaat om medische apparatuur, laboratoriumtechnologie of industriële processen, KNF heeft een pompserie die geschikt is voor elke situatie.

Meer informatie over de nieuwe pompseries van KNF is te vinden op de website van KNF.

Post onderwerpen