ABB en MA-IT vormen strategisch partnerschap

Gepubliceerd op / ABB en MA-IT vormen strategisch partnerschap

ABB en MA-IT vormen strategisch partnerschap

ABB, een toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op digitale industrieën, en MA-IT, een Nederlandse leverancier van industriële automatiseringsoplossingen, hebben onlangs aangekondigd dat ze een strategisch partnerschap zijn aangegaan. Dit partnerschap zal beide bedrijven in staat stellen om hun expertise en middelen te bundelen om klanten in de industrie te voorzien van geavanceerde automatiseringsoplossingen.

De kracht van samenwerking

Het partnerschap tussen ABB en MA-IT is gebaseerd op de gedeelde visie om klanten te helpen bij het verbeteren van hun productiviteit, efficiëntie en concurrentievermogen. Door hun krachten te bundelen, kunnen beide bedrijven een breder scala aan oplossingen aanbieden en klanten voorzien van geïntegreerde systemen die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Een van de belangrijkste voordelen van dit partnerschap is de mogelijkheid om gebruik te maken van elkaars technologische expertise. ABB is een wereldleider op het gebied van industriële automatisering en heeft een uitgebreid portfolio van producten en oplossingen. MA-IT heeft daarentegen diepgaande kennis en ervaring op het gebied van industriële automatiseringssystemen. Door deze kennis te combineren, kunnen beide bedrijven innovatieve oplossingen ontwikkelen die de productiviteit en efficiëntie van klanten verbeteren.

Concrete resultaten

Het partnerschap tussen ABB en MA-IT heeft al geleid tot concrete resultaten. Een voorbeeld hiervan is de implementatie van een geavanceerd automatiseringssysteem bij een grote voedselproducent in Nederland. Door gebruik te maken van de expertise van beide bedrijven kon het automatiseringssysteem worden geoptimaliseerd om de productie-efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen.

Een ander voorbeeld is de samenwerking tussen ABB en MA-IT bij de ontwikkeling van een geavanceerd energiebeheersysteem voor een grote energieproducent. Door gebruik te maken van de geavanceerde technologieën van ABB en de expertise van MA-IT op het gebied van energiebeheer, kon een systeem worden ontwikkeld dat de energie-efficiëntie verbetert en de operationele kosten verlaagt.

Voordelen voor klanten

Het strategische partnerschap tussen ABB en MA-IT biedt verschillende voordelen voor klanten in de industrie:

  • Verbeterde productiviteit: Klanten kunnen profiteren van geavanceerde automatiseringsoplossingen die de productiviteit verhogen en de operationele efficiëntie verbeteren.
  • Kostenbesparingen: Door gebruik te maken van geïntegreerde systemen kunnen klanten hun operationele kosten verlagen en hun winstgevendheid vergroten.
  • Technologische innovatie: Het partnerschap stelt beide bedrijven in staat om gezamenlijk te investeren in onderzoek en ontwikkeling, waardoor ze voorop kunnen blijven lopen op het gebied van technologische innovatie.
  • Maatwerkoplossingen: Klanten kunnen profiteren van op maat gemaakte automatiseringsoplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften en uitdagingen.

Samenvatting

Het strategische partnerschap tussen ABB en MA-IT biedt klanten in de industrie geavanceerde automatiseringsoplossingen die de productiviteit verhogen, kosten besparen en technologische innovatie stimuleren. Door hun expertise en middelen te bundelen, kunnen beide bedrijven op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten. Concrete resultaten zijn al behaald, zoals de optimalisatie van automatiseringssystemen en de ontwikkeling van geavanceerde energiebeheersystemen. Het partnerschap biedt klanten de mogelijkheid om te profiteren van de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen die hun concurrentievermogen vergroten.

Bron: ABB en MA-IT vormen strategisch partnerschap

Post onderwerpen