R1520-4L is een kostenbesparende 4G-router te gebruiken voor voertuigen

Gepubliceerd op / Delmation Products BV

Tegenwoordig worden voertuigen steeds kleiner, probeer daar maar eens een compacte router bij te vinden. Deze uitgebreide 4G-router is niet alleen thuis inzetbaar, maar tegenwoordig ook in uw eigen voertuigen. De 4G-router overtreft de prestaties van de standaard LTE- CAT4-netwerken en beschikt over verschillende hulpmiddelen. De kost besparende en scherp geprijsde R1520 is een krachtige router met hoge pakketdoorschakeling.

Veelzijdige 4G-router voor gebruik in voertuigen

De R1520-4L is een veelzijdige 4G-router met verschillende hulpmiddelen. Zo bevat het 5 ethernet-poorten, een GPS en een E-keurmerk voor het gebruik in voertuigen. De kost besparende en scherp geprijsde R1520 is een krachtige router met hoge pakketdoorschakeling. Verder overtreft de 4G-router de prestaties van de standaard LTE- CAT4-netwerken. Het bevat namelijk geïsoleerde in- en uitgangen en ook is er een 10-bits analogie ingang aanwezig die direct kan worden aangesloten op de sensoren.

Verder is het voorzien van een tweedraads RS485-interface. Dit zorgt ervoor dat klanten met oudere apparatuur alsnog de nieuwe 4G-router kunnen aansluiten met ondersteuning van de Modbus. De poort van de router bevat RTS/ CTS-lijnen zodat het mogelijkheden geeft voor de hardware-handshakingvereisen.

Het besturingssysteem van de 4G-router is het op gebaseerde Linux besturingssysteem genaamd RobustOS. Voor dit besturingssysteem is er een mogelijkheid om het softwareniveau te verbeteren door middel van het makkelijk te leveren maatwerk. Ontwikkelaars kunnen zelf specifieke functionaliteiten toevoegen aan de bibliotheek die gevuld is met bestaande apps. Dit kan met gebruikmaking van de Robustel’s Software Development Kit.

Compact formaat 4G-router

Alle R1520-apparaten worden standaard geleverd met RCMS, Robustel’s cloudgebaseerde beheersoftware waarmee gebruikers hun Robustel-apparaten overal ter wereld kunnen implementeren, configureren en onderhouden. Het compacte formaat, GNSS, DI / DO, seriële communicatie en LTE-snelheden maakt de R1520 de perfecte IoT-gateway voor bijna elke branche, waaronder:

  • Detailhandel – winkels, geldautomaten, kiosken, verkoopautomaten
  • Industriële IoT – bewaking op afstand
  • Smart Cities – Camerabewaking, verkeersregeling, lichtmanagement

Kenmerken R1520-4L (4G-router)

  • 1 x RS232 en 1 x RS485 voor seriële communicatie
  • GNSS voor activapositionering (SMA-connector)
  • 5 x Ethernet-poorten (1 x WAN & 4 x LAN)
  • 1 x AI, 1 x DI & 1 x DO voor monitoring en controle
  • Veilig, vlamvertragend materiaal
  • Draadloos toegangspunt met hotspot en cliëntfunctionaliteit

 

 

Post onderwerpen

4G-router | industrie

Delmation Products BV

Delmation Products BV

Blauw-roodlaan 300
2718SK Zoetermeer
Nederland