Vitrek introduceert nieuwe PA920 serie vermogensmeters

Gepubliceerd op / TTMS B.V.

Met de nieuwe vermogensmeters van Vitrek wordt een nieuwe standaard neergezet in het nauwkeurig meten van elektrische vermogens. De power analyzer bevat een geïntegreerde normeringstest waardoor deze zelfs in de meest complexe applicaties worden ingezet. Naast een nauwkeurigheid van 0,024%, bevat de vermogensmeter meerdere mainframes, waarmee tot 400 kanalen gerealiseerd kunnen worden.

Breed inzetbare en gebruiksvriendelijke vermogensmeter

Vitrek levert innovatieve wereldwijde oplossingen voor test- en meetapparatuur voor verschillende industrieën en consumentproducten. Van medische apparatuur en elektrische apparaten tot de fotovoltaïsche industrie. De PA920 serie vermogensmeters is voorzien van een touchscreen display die het gebruiksgemak verhogen. De uitkomsten van vier verschillende kanalen, die in het mainframe zijn berekend, komen hier samen.

De PA920 bestaat uit een mainframe met 4-slots voor verschillende power analyzer kanalen. De mogelijkheden voor wat betreft de kanalen variëren in nauwkeurigheid, bandbreedte en interne stroomshunt bereiken. Elk kanaal heeft zijn eigen digitizer en FPGA voor alle berekeningen.

  • Meetresultaten zichtbaar in de vorm van numerieke weergave en display in golfvorm
  • Mogelijkheid om efficiency- en harmonische berekeningen uit te voeren
  • Weergave van de metingen naar wens te programmeren

Ook bij complexe applicaties een nauwkeurige meting

Met een nauwkeurigheid van 0,024% voor vermogensmetingen, is de PA920 van Vitrek een zeer nauwkeurige power analyzer. Daarnaast heeft de vermogensmeter 20 verschillende kanaal configuraties. Meer dan vier kanalen nodig? Door de koppelmogelijkheid van meerdere mainframes, kunnen tot 400 kanalen gerealiseerd worden. Ook beschikt de Vitrek PA920 serie over een geïntegreerde normeringstesten. Hierdoor is de unit een zeer veelomvattende power analyzer en is deze ook in te zetten bij complexe applicaties.

Post onderwerpen

TTMS B.V.

TTMS B.V.

Frankweg 25
2153 PD Nieuw-Vennep
Nederland