Neugart: Rondsels voor gebruik bij heugelrondselcombinaties

Gepubliceerd op / ABI

Er is een nieuw onderdeel toegevoegd aan het leveringspakket van Neugart’s planetaire vertragingen, deze uitbreiding bevat rondsels die thuis kunnen worden geproduceerd en gemonteerd. Doordat de planeetvertragingen over een nauwkeurige samenbouw beschikt ontstaat er een ideale technische oplossing. Deze oplossing kan in een korte tijd door de gebruiker op de machine worden geplaatst. De rondsels zijn voornamelijk te gebruiken bij heugelrondselcombinaties.

2 typen rondsels voor planetaire vertragingen

De door Neugart geproduceerde rondsels worden thuis geproduceerd en gemonteerd. Er zijn twee verschillende typen rondsels ontwikkeld en te verkrijgen:

  1. PK1: geschikt voor spline-montage volgens DIN 5480.
  2. PM1: geschikt voor montage op de roterende flens van de vertragingskast, volgens EN ISO 9409-1.

Beide types zijn leverbaar met zowel schuine als rechte vertanding. Doordat zij allebei leverbaar zijn met verschillende vertandingen heeft de gebruiker uitgebreide keuze uit een aantal varianten. De rondsels zijn ter beschikking in module 2,3,4 en 5. Gebruikers krijgen de perfecte oplossing aangeboden door de toepassingsmogelijkheden van de planeetvertraging en een gemonteerd rondsel. Er zijn acht verschillende series planeetvertragingen waarop de rondsels op gemonteerd kunnen worden.

Neugart planetaire vertragingskasten

Neugart is met twintig vertegenwoordigingen in alle belangrijke industriële landen vertegenwoordigd, zo produceren en leveren zij wereldwijd. De productie van de planetaire vertragingen is grotendeels gevestigd in Kippenheim. Verder wordt de hoge kwaliteit en snellere levering gegarandeerd doordat er ook vestigingen zitten in de USA en China, zij zorgen voor toelevering op de lokale markt.

 

 

 

 

Post onderwerpen

neugart | rondsels | vertragingskasten

ABI

ABI

A. Hofmanweg 60
2031 BL Haarlem
Nederland