Industriële leverancier IPAR breidt assortiment uit met ERA accu’s

Gepubliceerd op / Ipar

Wilt u ook maximaal gebruikmaken van de luxe stoelverwarming in uw auto? Comfort zoals stoelverwarming in uw auto vraagt om een voldoende krachtige accu. IPAR heeft hiervoor 3 nieuwe accu’s toegevoegd aan hun assortiment. Deze nieuwe, krachtige en betrouwbare accu’s zorgen ervoor dat uw voertuig altijd van alle luxe blijft voorzien. Op de ERA-accu’s wordt daarbij ook nog eens 3 jaar lang garantie gegeven. Welke accu u kiest ligt aan het start- stopsysteem van uw auto.

Krachtige en betrouwbare accu’s

Tegenwoordig bevatten voertuigen energie slurpende applicaties zoals een navigatiesysteem, stoelverwarming en climate control. Deze comfort heeft elektronica nodig, deze elektronica wordt ook gebruikt voor veiligheidssystemen en emissie-control.

Een betrouwbare en krachtige accu is essentieel om dit te realiseren. Hiervoor heeft ERA nieuwe accu’s ontwikkeld die hoogwaardige technologie en innovatie details bevatten. Verder zijn de accu’s onderhoudsvrij, hebben een bescherming tegen lekkage en beschikken ze over de nieuwste calcium-technologie. Op ERA-accu’s wordt er 3 jaar lang garantie gegeven op materiaal en productiefouten.

Meer dan 98% afdekking van het Europese wagenpark
Met ruim 50 referenties dekt het productgamma meer dan 98% van het Europese wagenpark af. En het ERA-accuassortiment blijft groeien, specifiek voor voertuigen met een start- stop systeem. Het assortiment bestaat uit drie types voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens en trucks:

AGM-accu’s, EFB-accu’s en SLI-accu’s

Het gaat hier om 3 type accu’s:

  • AGM-accu’s: Deze accu’s zijn geschikt voor moderne voertuigen met maximale presentaties. De voertuigen zijn voorzien van een geavanceerd start- stopsysteem. De AGM-accu is ook bruikbaar voor middenklasse voertuigen met hogere segmenten. Er is een grote capaciteit nodig door het grote aantal verbruikers.
  • EFB-accu’s: Om de hoogste haalbare prestaties te bereiken bij voertuigen met een eenvoudig start- stopsysteem neem je de EFB-accu. Deze gebruik je ook als de verbruikers meer capaciteit van de accu vragen.
  • SLI-accu’s: Wanneer het voertuig helemaal geen start- stopsysteem bevat, gebruik je de SLI-accu.

De ERA accu’s worden volledig in Europa geproduceerd. Een ander belangrijk aspect is dat de ecologische voetafdruk klein is: Geproduceerd “in Europa, voor Europa”. En de productiewijze is modern, waar veiligheid voorop staat en er wordt gewerkt met zo min mogelijke verspilling van materialen en energie. Tevens wordt het Zero Waste-principe toegepast en zijn ERA accu’s bijna geheel recyclebaar.

Post onderwerpen

accu's | industrie | stop- startsysteem

Ipar

PAR Industrial Partners B.V.

Tjalkkade 25
5928 PZ Venlo
Nederland