Summit Automation: Intuïtief bedieningspaneel essentieel voor industriële sectoren

Gepubliceerd op / Summit Automation B.V.

Volgens Summit Automation, neemt de vraag naar onderling verbonden mens-machine-interface systemen door de evolutie van digitalisering toe. Daarom lanceert Summit Automation de nieuwe Esaware Ergo mens-machine-bedieningspaneel 4.0, om de bediening van industriële sectoren, van de automobiel- tot de gezondheidssector, zo snel en intuïtief mogelijk inzichtelijk te maken.

bedieningspaneel

Het belang van bedieningspanelen in industriële sectoren

Summit Automation focust zich op Smart Indystry 2.0, de automatisering en gegevensuitwisseling die gebruikt wordt bij industriële technieken wat resulteert in meer efficiëntie van processen.

De nieuwe Esaware ERGO belichaamt het nieuwe concept van mens-machine-interface 4.0. Dit apparaat beschikt over een plat geprojecteerd capacitief multitouch-scherm. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om te kiezen uit een tal van configuratie-opties. Bovendien kan ERGO worden geleverd met een krachtige x86 pc-gebaseerde CPU met de nieuwste Intel Core-processor of met een Linux-gebaseerde ARM Imx6 CPU.

Van alle markten thuis

Opzoek naar maximale flexibiliteit en maatwerk? De Esaware ERGO is ontworpen als geschikt bedieningspaneel voor zowel landschap en portret montage en is bestendig tegen zeer zware omgevingen.

Over Summit Automation

Summit Automation omschrijft zichzelf als:

Summit Automation B.V. is opgericht in 2016 met een duidelijke focus op Smart Industry 2.0. Dit doen wij door met een selectief aantal, kwalitatief zeer hoogwaardige industriële automatiseringsmerken de markt te benaderen, t.w.: Eurotherm by Schneider Electric, ESA Automation, Micro Detectors (M.D.), Posital-Fraba, OMRON Microscan en SPRINT Electric.

Post onderwerpen

Summit Automation B.V.

Summit Automation B.V.

Pelmolenweg 5
3447 GW WOERDEN
Nederland