Accu assortiment van IPAR uitgebreid voor specifiek voor veiligheidssystemen

Gepubliceerd op / Ipar

Wie kan het zich nog voorstellen? Een auto zonder stoelverwarming, climate control of een ingebouwd navigatiesysteem. Allemaal mogelijkheden die het comfort tijdens het autorijden verhogen. Deze elektronische mogelijkheden vragen natuurlijk om een krachtige en bovenal betrouwbare accu, die energie levert tijdens een rit van A naar B. Om aan deze vraag te voldoen, breidt IPAR haar assortiment uit met AGM, EFB en SLI-accu’s van ERA. De accu’s met standaard drie jaar garantie bevatten extra krachtige batterijen en voldoen aan de eisen en verwachtingen die aan moderne accu’s worden gesteld.

Accu

Belang veiligheidssystemen in moderne voertuigen

Niet alleen voor luxe mogelijkheden zoals stoelverwarming en een ingebouwd navigatiesysteem is een accu nodig. Ook voor veiligheidssystemen zoals ABS, ADAS en emissie controle zoals het start- en stopsysteem. De kracht en betrouwbaarheid die een accu moet hebben om deze veiligheidssystemen te voorzien van stroom, kan geleverd worden door de accu’s van ERA. De accu’s bevatten de nieuwste Calcium (Ca/Ca-) technologie, zijn onderhoudsvrij en bescherm tegen lekkage. Omdat de kwaliteit 1:1 is aan OE wordt er standaard 3 jaar garantie gegeven.

IPAR produceert motor- en hydrauliekonderdelen voor industriële voertuigen en machines. Hierover zegt IPAR:

Bij IPAR vindt u altijd het juiste component. Geef ons een productomschrijving, een applicatie of een artikelnummer en wij vinden het juiste component. Exact hetzelfde. Of hetzelfde in equivalent-uitvoering.

Accu dekt 98% van het Europese wagenpark

Meer dan 98% van het Europese wagenpark wordt op dit moment gedekt door ruim 50 soorten ERA accu’s. In nieuwe voertuigen wordt tegenwoordig vaak een start- stop systeem ingebouwd. Dit houdt in dat een voertuig automatisch wordt uitgeschakeld als een auto stilstaat, bijvoorbeeld voor een rood stoplicht of tijdens file. Speciaal voor dit stop- start systeem, blijft het ERA-assortiment groeien. Het assortiment bestaat uit drie types:

  • SLI accu’s voor voertuigen zonder start- stopsysteem
  • EFB accu’s voor voertuigen die meer capaciteit nodig hebben in verband met een eenvoudig start- stopsysteem
  • AGM accu’s voor moderne voertuigen met een gevorderd start- stopsysteem die een accu nodig hebben met een grotere capaciteit

De ecologische voetafdruk van de accu’s is klein. Ze worden geproduceerd in Europa voor Europa. Daarnaast wordt het Zero Waste-principe toegepast en zijn de ERA accu’s volledig recyclebaar.

Ipar

PAR Industrial Partners B.V.

Tjalkkade 25
5928 PZ Venlo
Nederland